Nasi Lemak Enak di Kampus ( Again! hehe )

Standard

Nasi Lemak ialah salah satu makanan kegemaran rakyat Malaysia pada umumnya and biasanya di makan waktu pagi hari ( sarapan). Nasi nya dimasak pake santan kelapa and pandan untuk menambah cita rasa nasi tersebut. lauk pauknya biasanya ada telor, ikan teri kecil2+kacang goreng dan tentu sajah sambal yang khas! huhu (Laper). Tapi kadang2 ada juga yang nyediain dengan lauk pauk yang lain seperti daging, ayam, paru, etc.

Nah… setakat ini ( ciye…Malaysia banged) eng maksud saya sejauh ini, nasi Lemak yang ‘tokcer’ abies yah Nasi Lemak yang di Kampus….harganya RM1.50 ajah udah bisa buat perut kenyang😉 dan akhir2 ini hampir tiap hari aku menyantap Nasi Lemak sebagai sarapanku until aku mengetahui klo nasi lemak ini High kalori. hehee….anyway….kapan2 klo maw nyoba di kampus ku ajah Ok?! ( promosi )🙂

suriez283.jpg
Ps: Ikan Teri di atas emang lagi dikit2nya

3 responses »

  1. hahah ternyata km masukin juga yah nasi lemak ini ke dlm blog mu..okei2 km buat promoooosi ke atas makcik kolej kita lagi…:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s